Vår Passion – Skapa funktionella lättskötta Trädgårdsparadis 

Vi skapar från grunden helt nytt eller uppdaterar äldre trädgårdar med varlig hand för privatpersoner, Brf som offentliga miljöer. 

________________________

Ljusterö Skärgårdssby
Under produktion
https://www.facebook.com/ljusteroskargardsby/?fref=ts

ljusteroskargardsstad

________________________
Stockholm City

Idé skiss för en innergård i Stockholms City. 

eldochvatten.tradgardsdesign

________________________

Ljusterö – privat trädgård

Här har vi satt in många olika varianter av Sedum blandat med olika Timjan, Kattfot, Japansk Malört och Stensöta som med tiden kommer bilda en ”heltäckningsmatta”. Fyrkanten av stenar är grillplats på begäran. Runt Ek-tunna växer Spetsmössa och Stensöta. Ormbunkarna bakom tunnan fanns där från start – vi har bara rensat så man ser dem.

– Bakom uterummet har vi gjort som en naturtavla man kan se ut på genom fönstret. Där växer Murreva, Julrosor, ett hav av Spetsmössa, Rodgersia blandat med Ormbunkar och en Klätterhortensia upp för berget.

joannasgardenservice4

__________________
Saltsjö Boo

joannasgardenservice

__________________
Djursholm

Lite ögonfröjd från terassen på våren när alla julrosor går i blom!

joannasgardenservice11

___________________
Svista

Skogsträdgård – Här har vi skalat rent berget, grävt upp det mesta men samtidigt sparat kundens favoritväxter. Silat jorden genom hönsnät och planterat nytt: Sedummatta, Backtimjan, Gråtimjan, gul Stormhatt, Stjärnflocka, AnisIsop, Jätteverbena och vit Malva. Det tar några år för växterna att växa till sig.

joannasgardenservice9joannasgardenservice12

___________________
Upplands Väsby

joannasgardenservice3
Här har vi tagit bort 2 st Tujor i bakgrunden samt det mesta på sidor och i förgrund.
Det som är ny-planterat är krypväxterna; Backtimjan, gråtimjan, Leptinella i förgrunden, vita liljor, vit Astilbe samt lite flera Hostor tillsammans med dem som redan stod där. Vi har murat om plaskdammen och lägger natursten i botten under sommar tid tillsammans med en vattenpump och träden kommer belysas underivfrån.

joannasgardenservice1